Pentagon UFO update

Kada se laži grade na lažima, i to godinama, onda se dođe do situacije kada se, kao kod muža koji je godinama varao ženu sa mnogim drugim ženama, više ne zna kome se što reklo. U Pentagonu je upravo došlo do kritične situacije da se prizna istina, ili na obostranu štetu, nastavi lagati.

Danas je Popular Mechanics objavio bombastični članak o NLO programu unutar Pentagona - Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP).

Podsjetimo, javnost je za AATIP imala prilike doznati 16.12.2017. godine u senzacionalnom članku New York Times-a na temu tajnih programa istraživanja NLO-a, između ostalih i od Luisa Elizonda, bivšeg voditelja AATIP-a. 

If the Pentagon Is Hiding Aliens from Us, the Zoo ...

Voditelj AATIP-a Luis Elizondo napustio je 2017. godine američko Ministarstvo Obrane (Department Of Defence - DOD) i pridružio se Tom DeLonge-ovom (bivši član grupe Blink 182) projektu To The Stars Academy of Arts and Science (TTSA). Elizondo je kao razlog odlaska iz Ministarstva naveo nemogućnost obavljanja svoje misije proučavanja NLO-a unutar ministarstva pa je svoju misiju odlučio nastaviti kroz TTSA.

Paralelno uz objavljen članak u New York Times-u, TTSA je objavio 3 videa američke mornarice koji prikazuju NLO-e snimljene iz najsuvremenijih aviona poput F/A-18 Super Hornet, danas poznati pod nazivom: FLIR1 ili NIMITZ, GIMBAL i Go Fast!


Pentagon nikada prije nije priznao postojanje takvog tajnog programa, no tada su bili prisiljeni dati izjavu u kojoj su najprije priznali postojanje AATIP-a kao NLO programa i njegovog voditelja Luisa Elizonda. Onda su napravili zaokret i izjavili da Elizondo nije bio dio ATTIP-a i kako ATTIP zapravo nije NLO program. Problem je što postoje mnogi dokazi i svjedoci koji dokazuju suprotno, te da ATTIP i dan - danas djeluje, a dio tih dokaza u korist Luisa Elizonda je objavljeno danas u članku Popular Mechanics-a.

Program koji je osnovao demokratski senator Harry Reid bio je težak 22 mlrd $. Većina tog novca je odlazila Reid-ovom prijatelju Robertu Bigelow-u, koji i danas surađuje s NASA-om u izradi naprednih svemirskih tehnologija.

BIGELOW AEROSPACE UFO/DRONE - MUST SEE! - YouTube

Interesantno, Bigelow je u intervju-u za CBS „60 minuta“ u svibnju prošle godine izjavio kako je „uvjeren“ da vanzemaljci postoje i da su posjećivali Zemlju.

Današnji članak u Popular Mechanics sadrži "leak" - dijelove dokumeta (10-omjesečno izvješće na 494 stranice) tvrtke R. Bigelow-a, Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS) iz 2009. godine.

Ali to nije sve! U "leak"-anom dokumentu se spominju između ostalog:

- proučavanje i standardizacija mjerenja fizičkog utjecaja NLO-a na biološke organizme

- strateški planovi za razotkrivanje vanzemaljske prisutnosti široj javnosti kroz organizirane forume i debate

- dokumentacija vezane za NLO pojave iznad nuklearnih postrojenja

- baze podataka pojavljivanja NLO-a

- izvještaji NLO-a američkih i drugih država

- fotografije NLO-a američkih i drugih država

Robert Bigelow je sada u mogućnosti odobriti razotkrivanje cijele dokumentacije kako bi pridonio razotkrivanju istine unatoč dugogodišnjim Vladinim pokušajima zataškavanja cijele NLO priče. Također, u iščekivanju reakcije službenih organa, sa zanimanjem ćemo pratiti daljnji tijek događaja.

New York Times iz 2017.g. : https://www.nytimes.com/…/pentagon-program-ufo-harry-reid.h…

FLIR1 ili NIMITZ video: https://www.youtube.com/watch?v=6rWOtrke0HY&t=86s

GIMBAL: https://www.youtube.com/watch?v=tf1uLwUTDA0

Go Fast!: https://www.youtube.com/watch?v=wxVRg7LLaQA

Današnji članak u Popular Mechanics-u:

https://www.popularmechanics.com/…/government-secret-ufo-p…/

Za one koje zanima više mogu pogledati epizode NRZ iz 2018. godine:

https://www.youtube.com/watch…

i najnovija iz 2020. godine

https://www.youtube.com/watch…

Sva prava pridržana @2024