NLO Hrvatska (17)

Datum: 14./15.06.2021.

Mjesto: Zaton, kod Dubrovnika

Vrijeme: 22:30-00:30

Opširnije...

Regresoterapija

Regresoterapija je vrlo osoban i nježan oblik terapije koji se fokusira na rješavanje značajnih događaja iz prošlosti za koje se vjeruje da ometaju mentalnu i emocionalnu dobrobit neke osobe.
Terapeuti koji se bave ovim pristupom vjeruju da ljudi koji traže pomoć zbog depresije, fobija, problema s intimnošću, odnosima i mnogih drugih poteškoća u svakodnevici, mogu vidjeti poboljšanje svog stanja ponovnim proživljavanjem ranijih iskustava koja su utjecala na razvoj ovih problema.

Opširnije...

Svjedočanstvo NN49

Svjedočanstvo NN,  49 god.

1. Stvarno doživljeno

„Početkom svibnja 2000.-te godine, moj bliski prijatelj slavio je rođendan u svojoj vikendici kod slovenske granice, sa okupljenim bliskim društvom od 15-ak osoba. Oko 23 h pušači su ostali bez cigareta pa sam ja sa vlasnikom vikendice i dva prijatelja krenuo na benzinsku postaju koja se nalazila 2,5 km dalje. Mrak, predivna zvjezdana noć. Nakon 5 minuta obavljamo sve na benzinskoj postaji i krećemo lagano natrag. Toplo je, vozim 30 km/h, uživamo u cigaretama i glazbi, smijemo se...

Opširnije...

Jedna od Njih - 3.dio

Jedna od Njih - 3. dio

Zadatak duhovnog i ekološkog osvještenja te najava nove civilizacije

(Svjedočanstvo gospođe D.,70.g.)

Opširnije...

Unidentified Aerial Phenomena (UAP) Task Force (UAPTF)

[Američko ministarstvo obrane] upravo je potvrdilo osnivanje Radne skupine za neidentificirane zračne fenomene (Unidentified Aerial Phenomena (UAP) Task Force (UAPTF)).  U službenoj izjavi stoji kako će Radnu skupinu za neidentificirane zračne fenomene (UAPTF) voditi američka mornarica pod nadležnošću Ureda zamjenika tajnika za obavještajne poslove i sigurnost.

Opširnije...

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2021