Meksiko

Meksiko12.09.2023. godine održana je konferencija u Zastupničkom domu u Meksiku koja je donijela nove izazove za skeptike gdje su predstavljeni navodni ostaci dvaju vanzemaljaca.

Na konferenciji sudjeluju prominentni ufolozi iz Japana, Francuske, Meksika, USA i dr., kao i specijalisti iz polja forenzike koji su pregledali pronađena tijela, a po njihovom mišljenju, nakon radiokarbonske analize, radi se o tijelima starim tisuću godina.Opširnije...

Peru

Snimka zaslona 2023-08-20 070837Prije nekoliko tjedana dogodio se "incident" sa neobičnim bićima u Peruu.

Navodno je ozlijeđena jedna djevojčica po vratu, po izjavama izgleda da ju je pokušalo oteti. Možda su od straha prema nepoznatom biću ljudi to izjavili, a možda je kontakt jednostavno sam po sebi pošao po zlu.

Opširnije...

In memoriam - Josip Kudrić (1971.-2022.)

JK 1977 -2022Posljednji pozdrav našem članu.

Počivaj u miru.

Josip Kudrić (1971. - 2022.)

Najbolji idu prvi... Nadamo se da ćemo tu odlučnu i odličnu dušu i um sresti opet, u bezvremenoj vječnosti... Nedostajat ćeš nam ovdje... Tako hrabar... Do kraja, do posljednjeg daha - svoj.

 

Putuj, Josipe!

Obitelji iskrena sućut.

Suradnja Balkan UFO & DUAP Polaris

Balkan UFONovonastala suradnja između Polarisa i Balkan UFO (You Tube kanala), iznjedrila je prvi kompilacijski video u kojem se mogu vidjeti snimke slučajeva koje smo svojevremeno primili od svjedoka, obradili i objavili na našim stranicama:

http://duap-polaris.hr/polaris/index.php/svjedocanstva/161-planinari-mosor,-2020.html

Opširnije...

75 g. ufologije u brazilskom Senatu

brazilski SenatU brazilskom Senatu organzirana je posebna sjednica kojom se obilježilo 75 godina Svjetskog dana ufologije. Ovo je ime dato grani istraživanja neidentificiranih letećih objekata (NLO) i srodnih fenomena. Ova posebna sjednica održana je na zahtjev (RQS 193/2022) senatora Eduarda Girãa (Podemos-CE).

Nakon američkog Kongresa i brazilski Senat je organizirao javno NLO saslušanje koje se održalo 24. lipnja 2022. godine s početkom u 10 sati po lokalnom vremenu. Saslušanje je trajalo skoro 6 sati.

Opširnije...

Sva prava pridržana @2024