Bliski susret 4. vrste

CaptureDr. John Mack, dr. Karla Turner, dr. Johannes Fiebag...samo su neka od imena iz polja medicine psihijatrije i psihologije koji su istraživajući ovaj fenomen "riskirali" svoj ugled i diplome pokušavajući ljudima (upletenima u nešto što nisu htjeli i nisu razumjeli) pomoći te nastupima kroz elektroničke medije javnosti objasniti što se to zapravo događa. Dr. Alan Hynek, poznati američki astronom i voditelj projekta Blue book, ovakve slučajeve je okvalificirao kao Bliski susreti IV. vrste.

Svjedok jednog takvog Bliskog susreta u Hrvatskoj pristao je stati pred kameru Udruge za ufološka i astroarheološka proučavanja Polaris i ispričati svoje iskustvo.

 

 

"Auto mi se gasi u vožnji, stajem sa strane. Izlazim, otvaram haubu, ne vidim da se išta neobično dogodilo. U daljini s lijeve strane vidio sam svijetlo koje se približava. Malo kasnije, osjetio sam da je nešto iznad mene, pogledao sam u vis i vidio veliku svijetleću sferu.

Ono čega se sjećam je da sam se kasnije probudio u autu, vezan. Idem upaliti auto, ruke me bole, peku. Zavrnem rukave i vidim opekline po rukama. Jedva uspijevam upaliti vozilo i ubaciti samo u prvu i drugu brzinu. Dolazim kući, ne govorim nikome i ne odlazim doktoru zbog opeklina jer mislim da mi nitko ne bi vjerovao."

Sva prava pridržana @2024