Jedna od Njih - 2.dio

Zadatak duhovnog i ekološkog osvještenja te najava nove civilizacije

(Svjedočanstvo gospođe D., 70.g.)

2. Susret – Dalmacija

Prije 25 godina (op.a. 1995. godine, gđa D. je napunila 45.-tu te godine) probudile su je u noći tri svemirke, ugledala je da drže cijev. Božica (op. a. zemaljsko ime svemirke) joj je tada rekla: „Tebi više neće trebati jajnici, jajne stanice... uzeli smo ti kap žući, jajne stanice i nešto iz gušterače (hormon). Ne boj se, znaš da te pratimo cijeli život“ i potom su nestale (dematerijalizirale se).

Nakon tog posjeta gđi D. je dijagnosticiran diabetes (tip 2).

3. Susret – Dalmacija

Dotadašnja iskustva ignorirala je sve do 10.1.2019. godine kada se Božica ponovo pojavila (materijalizirala) ispred gđe D. i izgovorila:

„Ova civilizacija se IZRODILA" 

Govorila je o onečišćenoj planeti Zemlji i katastrofama koje slijede. Odjednom su se stvorile u Indoneziji, u usjeku na dnu mora.

Gđa D. se našla u skafanderu kakav ima i Božica.

Objašnjeno joj je da se oni skafanderom štite od naših bakterija i virusa te zagađenog zraka. Skafander nema šavove, potpuno je hermetički zatvoren, a u njega se ulazi teleportacijom. Nose tamne naočale jer ne mogu gledati u naše jako svjetlo. Kroz njihove tamne naočale pogled seže do gotovo 360°, dakle puno šire od našeg uobičajenog vidnog polja.

Dok se materijaliziraju u domu gđe D. mogu biti vidljivi oko 5 minuta. Zatim se dematerijaliziraju, ali umno su prisutni. Ne mogu dugo ostati vidljivi jer je naš zrak toliko zagađen da bi Oni odmah umrli od njega. Iz tog razloga dišu zrak koji se nalazi u skafanderu i zato ne mogu dugo biti u njemu.

Na dnu mora bio je potpuni mrak, jedino svjetlo dopiralo je od svemirskog broda iz kojeg su izašle metar u koso prema dolje u poluprozirnu kupolu. Kupola je bila otprilike promjera 5 metara, i spojena od ploča raznih veličina. Kroz nju se vidi van, kao da je prozirna, ali je materijal poput ogledala ili poput kakve razvodnjene žive, objašnjava gđa D.

Na ulazu u kupolu je bilo jako svjetlo gdje ih je dočekalo 6 -7 sivih svemiraca raznih visina, popularno poznati kao „grey“-evi, na što joj Božica kaže: „To su naši inženjeri“.

S lijeve strane sjedila je hobotnica veličine stola. Ispred sebe je vidjela veliki tunel koji ide u zavoj.

Gđa D. je pomislila kuda ide taj tunel?

Božica je tada rekla: „Ovdje smo sad u Indoneziji na 14.000 metara dubine i sad ću ti pokazati što je početak rušenja svijeta. Taj tunel vodi gdje su najveće ploče od Zemaljske kugle. Pomalo se razdvajaju, a kada se jednom naglo razdvoje, biti će to veliki događaj za Zemlju.“

-     „Stvaraju se pripreme za novu civilizaciju.“

Ne možemo znati točno kada jer kod Njih ne postoji vrijeme. Dugi niz godina nas na razne načine pokušavaju upozoriti.

Kako su napravili taj tunel? Božica joj je telepatski odgovorila kako postoji životinja koja je iskopala taj tunel (vidi Sliku 3.).

Gđa D. pomisli: Što jede ta životinja? Božica odgovara da imaju posebnu hranu za nju.

jonj 3 CopySlika 3. Životinja (ilustracija)

Najednom se opet stvorila doma, ovaj put u kuhinji, a na stepenici je sjedila mala svemirka i mazila 2 mačića gđe D. Najednom je gđa D. mogla vidjeti kroz skafander lice djeteta, i bilo je to ljudsko lice, vrlo slična gđi D. kad je bila mala. Primijetila je da je dijete jako mršavih koljena i nogu. Gđa D. je pomislila: „Što to dijete jede?“

Odjednom se stvorila ponovno u skafanderu, bez male svemirke, u ogromnoj svijetloj prostoriji (u svemirskom brodu). Tamo su se nalazila 3 velika cvijeta (Slika 4.).

jonj 4 CopySlika 4. Cvijet – hrana (model)

„To mi jedemo. Jedna kockica je kompletan obrok koji nama treba. Sadrži sve što nama odgovara.“

Onda je gđa D. pomislila: „Neće ju valjda sad s tim ponuditi.“

Božica je odmah odgovorila: „To nije za vaš metabolizam.

Tu je gđa D. shvatila da sve što ona pomisli, Božica „zna“ i daje odgovor.

„To je hrana u kojoj nema ubijanja, kuhanja, pečenja i nema ostataka. Tako će biti u budućoj civilizaciji. Poput stabla.. stablo se takodjer hrani, a nema otpada.

8 je milijardi ljudi na planeti; Zemlja je zagađena otpadnim vodama i fekalijama koje proizvodimo. Od ljudskog izmeta se uspije razgraditi oko 20 %, a ostalih 80% je zagađena hrana. Zrak nam je pun virusa i bakterija. Oni sve to pomno prate.“

Vodice, 30.07.2020. - Intervju gospođe D. prisustvovali su njen sin i 4 člana udruge DUAP „Polaris“ (podaci poznati udruzi DUAP „Polaris“).

Link na 1. dio svjedočanstva: http://duap-polaris.hr/polaris/index.php/ufologija/134-jednaodnjih.html

Sva prava pridržana @2024