Karlovac 2019.

"Te noći, oko 1 sat, otvorio sam prozor i zapalio cigaretu. Posmatrao sam obližnje zgrade i povremeno zvjezdano nebo kada sam u jednom trenutku zamijetio nešto, što najblaže rečeno, ne pripada okolini. Nepoznate leteće pojave bile su udaljene od mene manje od kilometar, oštrih kontura i jasno vidljive."


slika 1

"U odnosu na okolne zgrade bile su velike minimalno 15 metara u promjeru. Pojavili su se iznenada, bešumno, 'levitirajući' na istom mjestu, bez pomaka u bilo koju stranu, održavajući istu visinu i tako lagano vibrirali, možda bolje reći kao 'podrhtavali'. Od mene desni i bliži objekt bio je trokutastog oblika dok objekt iza njega ulijevo je bio kružnog oblika. Na oba objekta crvenom bojom su svijetlili njihovi rubovi.

Svijetla su bila intenzivna, nisu pulsirala. Nepoznate leteće pojave promatrao sam oko 6 minuta te pomalo i uzbuđen uzeo mobitel da ih uslikam, i evo fotka je tu, drago mi je da sam uspio jer mi nitko ne bi vjerovao!. Objekti su netom nakon toga nestali, jednostavno se 'ugasili', bez ikakvog zvuka i ostavljenog traga."

slika 2

Prenosimo opis viđenja kao i slike koje nam je poslao Zoran Tarabić iz Karlovca. Vrijeme događaja je 8. studenog 2019., a objekti su viđeni s prozora njegovog stana.

Sva prava pridržana @2024