In memoriam - Josip Kudrić (1971.-2022.)

JK 1977 -2022Posljednji pozdrav našem članu.

Počivaj u miru.

Josip Kudrić (1971. - 2022.)

Najbolji idu prvi... Nadamo se da ćemo tu odlučnu i odličnu dušu i um sresti opet, u bezvremenoj vječnosti... Nedostajat ćeš nam ovdje... Tako hrabar... Do kraja, do posljednjeg daha - svoj.

 

Putuj, Josipe!

Obitelji iskrena sućut.

Suradnja Balkan UFO & DUAP Polaris

Balkan UFONovonastala suradnja između Polarisa i Balkan UFO (You Tube kanala), iznjedrila je prvi kompilacijski video u kojem se mogu vidjeti snimke slučajeva koje smo svojevremeno primili od svjedoka, obradili i objavili na našim stranicama:

http://duap-polaris.hr/polaris/index.php/svjedocanstva/161-planinari-mosor,-2020.html

Opširnije...

75 g. ufologije u brazilskom Senatu

brazilski SenatU brazilskom Senatu organzirana je posebna sjednica kojom se obilježilo 75 godina Svjetskog dana ufologije. Ovo je ime dato grani istraživanja neidentificiranih letećih objekata (NLO) i srodnih fenomena. Ova posebna sjednica održana je na zahtjev (RQS 193/2022) senatora Eduarda Girãa (Podemos-CE).

Nakon američkog Kongresa i brazilski Senat je organizirao javno NLO saslušanje koje se održalo 24. lipnja 2022. godine s početkom u 10 sati po lokalnom vremenu. Saslušanje je trajalo skoro 6 sati.

Opširnije...

Jedna od Njih - knjiga

Jedna od Njih-1 webOtkad znam za sebe, uvijek sam se pitala da li smo sami u Svemiru i... Gdje su ostali?

Smatram da su upravo ta pitanja najvažnija civilizacijska pitanja koja potencijalno mogu otkriti mnogo toga o nama samima, o opstanku i evoluciji čovječanstva.

2019. godine sam postala član ove udruge Polaris, a nešto kasnije sam se našla i u ulozi notara i suradnice gđe D.  U srpnju 2020. godine u udrugu nam se javila starija gospođa od (tada) 70 godina, koju u ovoj knjizi zovemo gđa D., a koja je cijeli svoj život u, kako kaže, svjesnoj komunikaciji sa Svemircima.

Opširnije...

Regresoterapija

slika 2Regresoterapija je vrlo osoban i nježan oblik terapije koji se fokusira na rješavanje značajnih događaja iz prošlosti za koje se vjeruje da ometaju mentalnu i emocionalnu dobrobit neke osobe.

Terapeuti koji se bave ovim pristupom vjeruju da ljudi koji traže pomoć zbog depresije, fobija, problema s intimnošću, odnosima i mnogih drugih poteškoća u svakodnevici, mogu vidjeti poboljšanje svog stanja ponovnim proživljavanjem ranijih iskustava koja su utjecala na razvoj ovih problema.

Opširnije...

Sva prava pridržana @2022