Svjedočanstvo (NN49) 2000.


Svjedočanstvo NN,  49 god.
1. Stvarno doživljeno
„Početkom svibnja 2000.-te godine, moj bliski prijatelj slavio je rođendan u svojoj vikendici kod slovenske granice, sa okupljenim bliskim društvom od 15-ak osoba. Oko 23 h pušači su ostali bez cigareta pa sam ja sa vlasnikom vikendice i dva prijatelja krenuo na benzinsku postaju koja se nalazila 2,5 km dalje. Mrak, predivna zvjezdana noć. Nakon 5 minuta obavljamo sve na benzinskoj postaji i krećemo lagano natrag. Toplo je, vozim 30 km/h, uživamo u cigaretama i glazbi, smijemo se... U jednom trenutku suvozač i ja ugledamo zvijezdu, veću i blještaviju od svih drugih te noći, zagledamo se u nju i komentiramo je. Odjednom se ista počne strahovitom brzinom spuštati pravo na naš automobil. Zaustavila se 10ak metara ispred našeg automobila, na visini od otprilike 150 m. Plamteća žuta sfera s narančastim tankim obrubom netremice je lebdjela i pulsirala.
Panično pogledam prijatelje, suvozač bijesno udara nogama i rukama po maski automobila, prijatelj iza njega plače od straha, četvrti prijatelj samo šuti i čudno drži glavu. Svi su imali zatvorene oči u tom stanju.
Pošto sam bio signalista u vojsci, sjetio sam se svjetlima na automobilu otkucati SOS znak. Sfera se tada spustila na cestu ispred automobila. Objekt je bio otprilike 8 m širok, širi od ceste i otprilike 2 m visok. Pokušavam pobjeći, ubacim mjenjač auta u rikverc, ali auto se gasi. I auto i svjetla. Prijatelji mirno spavaju. Nekako me uopće nije strah, radoznao sam.
Odjednom, budim se sav mokar od suza, mokre majice, prijatelji spavaju. Sfera odlazi sdesna radeći „cik-cak“ po zraku dok se udaljavala velikom brzinom. Osjećao sam se neopisivo tužan.
Palim auto u šoku, vozim dok prijatelji spavaju pokraj mene. Kad smo se vratili u vikendicu, ostatak društva je bilo ljutito i ispitivalo gdje smo bili 2 i pol sata?! Pokušavao sam bez straha pojasniti čega sam se sjećao, a ostali iz auta su samo šutili kao omamljeni.
Napominjem da se na proslavi nisu koristili nikakvi zabranjeni stimulansi.“

2. Doživljeno u regresoterapiji

„Nakon tog događaja godinama sam pokušavao naći regresoterapeuta kako bih vratio sjećanje na izgubljenih 2 i pol sata, i tek u siječnju 2017. godine uspjevam.
Na prvoj terapiji saznajem kako je izgledao susret s bićima. Iz automobila sam imao osjećaj kao da me netko promatra. S lijeva mi je kod prozora neka čudna sjena, u šoku otvaram prozor (zanimljivo, iako je prozor na električni pogon, on je tada radio). Ispred mene ozbiljno me gledalo biće plave boje, visine oko 160 cm.
blue avian
Izvor: Google – „Blue Avian“
Odjednom čujem dječji zarazni smijeh, pomalo posprdan. Pogledam ulijevo, a u sjeni mjesečine na livadi ispod drveta, dva ista takva plava bića se valjaju po travi, smiju i upiru prstom u mene. Ja tada izlijećem kroz prozor, nevjerovatan osjećaj cijepanja duše od tijela. Plava bića su se doimala kao najbliskije osobe koje znam, emocije se nemogu opisati, čista bezuvjetna ljubav. Osjećamo se pogledom i tako razgovaramo. Pitaju me „Što ćemo sad?“. Ja im odgovaram da idemo u svemirski brod. Ušli smo stepenicama sa strane u jedinu prostoriju broda, sve je bilo blještavo žuto, ekrani na pultu, ormari, prozori.. Pitaju me: „Kuda ćemo?“ Ja im kažem da idemo doma i tada nevjerovatnom brzinom krećemo.

Sjećam se Zemlje i Mjeseca iz daljine. Silazimo u naše mjesto koje izgleda kao neko napušteno selo od kamena. Šećemo, nigdje nema nikoga, ni biljaka. Tužni smo. Pričaju mi da smo uništili atmosferu i da smo odavno napustili dom i kako smo od tada nomadi. Žive na nekom većem svemirskom brodu. Bili su u patroli kada su na mene naišli. Krenuli smo natrag kada su me upitali da li želim voziti brod i bez razmišljanja sam im odgovorio: „Kako ne?“ Odmah sam uronio ruke u glavni ekran i povezao se sviješću i tako dovezao brod do Zemlje. Kada smo prolazili Mjesec, rekao sam im da ne želim ići natrag na Zemlju i počeo raditi skandal i plakati i zahtijevati da idem s njima.

Rekli su mi: „Znaš da ne možeš doma, ne brini, imaš posla ovdje, vidjet ćemo se opet“. U jednom trenutku lebdim između broda i zemlje i dobivam prikaz cijelog kozmosa i smisla, vizualno i osjećajno. U hipnozi sam frapiran, skačem i tresem se od spoznaja. Nađem se uplakan u autu i gledam plava bića kako mi mašu u pozdrav, leteći nisko u „cik-cak“.
ba egypt
Izvor: Google – „Blue Avians Egypt“
3. Posljedice na um/duh/tijelo
„Te 2017. godine imao sam osjećaj da mi se život raspada: 2 godine sam hodao po bolnicama praktički nepokretan, razveo se nakon 23 godine braka, posao u opadanju, 12 postavljenih dijagnoza kao posljedica managerskog posla, sindrom kroničnog umora.
Nakon posjete regresoterapeutu iste godine, i doživljenih spoznaja o smislu i kozmosu imao sam viška energije, konstanatan osjećaj unutarnje sreće i radosti te mnoštvo sinkroniciteta. Nisam jeo ništa 40 dana, poremetilo mi se spavanje, izgubio sam 28 kg, ali sve dijagnoze su nestale. Odjednom sam bio potpuno zdrav čovjek i do dan-danas nisam više bolovao.
Tada sam danima počeo istraživati razne UFO stranice da nađem odgovore o tome što mi se desilo jer ništa o tome nisam znao.
Oko Uskrsa 2018. godine saznajem za drugog regresoterapeuta te odlazim kod njega, ali ni on nema nikakva saznanja o ovom fenomenu.
Nakon nekoliko dana od te druge terapije počeo sam primati podatke o kozmosu, starom Egiptu, simbole, jednadžbe, kao da izviru iz mene. To je trajalo oko 4 mjeseca. Informacije su bile obimne i komplicirane, ali sam ih savladao uz pomoć terapeuta.
Primio sam važne poruke o ljubavi i jedinstvu svih bića i kako je Zemlja zaista kolijevka života. Mjesec je umjetna tvorevina. Bog mi je prikazan kao beskonačna mreža svijesti s iskrama života (duša) poput spojenih neurona u mozgu... i cijeli je kozmos od te mreže sazdan. Vrijeme ne postoji. Rekli su mi da nikada ne lažem, da brinem o drugima, činim iskreno i dobro gdje god da budem. Oni su uvijek tu u najvažnijim životnim raskršćima i čuvaju me.“
(Podatci NN poznati DUAP Polaris-u)
Sva prava pridržana @2022