GOSTOVANJE

NA PRIVATNOJ TV POSTAJI

 

Drago Peslač, Jerko Barišić i Tino Dolić bili su gosti od 08-10.04.2008.godine na privatnoj Makedonskoj televiziji TV KA5 kod Milenka Nedelkovskog, gdje se snimao materijal za nekoliko  TV emisija o NLO-ima, misterijima i raznim projektima, urotama vlada i dr.

 

 

TIK DO RAZOTKRIVANJA

TAJNI UN SASTANAK O

NLO-ima

(više o tome-ovdje)  

Piše: GIULIANO MARINKOVIĆ

 

Od 13. veljače 2008., unutar ufološke zajednice krenule su glasine oko navodnog tajnog sastanka o NLO-ima koji je 12. veljače održan u uredu Ujedinjenih naroda u New Yorku. Informaciju je prvi distribuirao egzopolitičar Michael Salla nakon čega se javio i istraživač Robert Morningstar koji tvrdi da je također dobio potvrdu o tajnom sastanku.

Nakon niza rasprava na mainstream ufološkoj listi UFO Updates, izgleda da se sada pojavio i prvi imenovani izvor koji potvrđuje cijelu priču. Navodno, istupio je Francuz Giller Lorant koji radi za Nacionalni centar za znanstvena istraživanja, CNRS (Centre National de la Recherche Scienfique). Lorant je izgleda i član IHEDN-a, francuske organizacije koja je odgovorna za COMETA izvještaj . Ono što je ključno, to je da je Lorant član francuske NLO grupe koja se zove FEA - Federacija europske aeronautike. FEA je posebnu pozornost usmjerila na aeroufologiju, a u svome glasilu spominju Lorantov izvještaj o samome sastanku na kojume je on bio prisutan. Automatski, vijest o imenovanom izvoru se sada proširila unutar ufološke zajednice.

U svome izvještaju Lorant razotkriva da se sastanak održavao u seriji od tri dana. Na sastanku se razgovaralo o povjerljivom izvještaju koji je pripremilo Američko zrakoplovstvo i Nacionalna garda SAD-a. Izvješatj se usmjerio na sociološke i ekonomske implikacije zbog porasta NLO viđenja. Zbog zahtjeva 3 američka kongresnika nakon 12. veljače sastanak se se nastavio održavati 13. i 14. veljače. Navodno, pričalo se o novoj strategiji prestanka službenog negiranja NLO fenomena. Nova politika trebala bi se početi primjenjivati 2009. godine. To bi trebalo dovesti do novih i ozbiljnih studija o fenomenu NLO-a koje će konačno biti i službeno poticane. Takva promjena stanja biti će postavljeno jedino ukoliko se aktivan val viđenja NLO-a nastavi kao i do sada.


   
Design by Callahan