2011

Uoči Božića članovi društva DUAP-POLARIS pomogli su jednom članu zajednice Ž.B. sa novčanom donacijom od 1.600.00 kuna da bi njegov član obitelji mogao obaviti prijeko potrebne zdrastvene preglede koji iziskuju veliki financijski izdatak.

2009.

DUAP Polaris novčano pomogao bolesnom dječaku iz obitelji Milun s područja Dicma, novčano 1.000,00 kuna i prigodni dar.

2008.

Dana 27.12.2008. godine, Polaris je opet pomogao našem sugrađaninu. Akcijom Polarisovo srce prikupili smo 3.000,00 kuna da bismo pomogli dvogodišnjem dječaku iz obitelji Mihaljević kojeg čeka teška i skupa operacija, želimo mu puno zdravlja i uspjeha !

 

2007.

Čovjek nije sam, niti bi trebao biti sam. Da li vrijeme nas tjera da ponekad zaboravimo da nisu samo zvijezde daleke, nego nam se čini da su ljudi daleko, da su se otuđili, zaboravili ljudske vrijednosti, ono zbog čega se zovemo "humana bića“, no vjerujem da nije tako, jer znam da nitko ne smije biti sam, ni zaboravljen, pogotovo na Božić, jer ako smo cijele godine sami, možda zaboravljeni, to nitko ne smije osjećati na Božić, zato smo odlučili malim darom razveseliti Ivu Bilana iz Dicma  na Badnjak 2007.godine te ga posjetili i darovali mu 500 kuna, da mu makar malo razveselimo Božić, da osjeti da nije sam,

Sretan Ti Božić, Ivo!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design by Callahan