NLO Hrvatska (5)

Slažem se da objavite ovo svjedočanstvo prvenstveno jer me naravno jako zanima ima li uopće istog viđenja s obzirom da u svojim pretragama do sada nisam naišao na bar slično kako kod nas tako i u svijetu, dakle bar za sada je jedinstveno. Kako sam već naveo donekle sličnu sliku pronašao sam u dokumentarnoj seriji Ancient Aliens, no to je diskutabilno iz mnogih razloga. Između par, ne baš uvjerljivih događaja, ovaj koji sam opisao po svojoj pojavi mi se urezao duboko u sječanje.

Dogodilo se to tamo 80-tih godina iznad Zagreba, bilo je toplo vrijeme, nježno oblačno, večer između 23 i 01h. Velik objekt veličine nogometnog terena i veći u obliku trokuta, bez vidljivih rubova (krajeva) ispunjen velikim brojem jednakih okruglih blijedo žutih svijetala. Kretalo se smjerom istok zapad pa prema jugu.

ZG 2
Naime taj savršeni oblik krećući se sporo istok zapad koji se mogao vidjeti tek ako si se dobro zagledao jer su ta svijetla bila prigušeno (blijedo žute) boje, iznad bivše kasarne Maršal Tito u Zagrebu se zaustavilo špicom piramide prema zapadu dok su sva ostala svijetla stala slično kao automobili na semaforu samo daleko uređenije, ravnomjernije su se pridružila svijetlu ispred sebe.Tako je ostalo do 10 sekundi nakon čega je lagano krenulo prema jugu s time da se oblik nije mijenjao već je prvo svijetlo iz zadnje desne strane krenulo a svi ostali su se pokrenuli jedan za drugim za njim te ta cijela slika je izčezla lagano u istoj konstantnoj brzini prema V.Gorici i dalje.

ZG 1Nekako u to vrijeme baratalo se izgovorom da su blijedo žuta svijetla koja su se znala viđati u V formaciji zapravo patke u letu no ovo patke nisu ma koliko netko želi da vjerujem da jesu.
Bila je V formacija ali zatvorena u trokut i ispunjena velikum brojem okruglih blijedo žutih svijetala, s vrlo pravilnim rasporedom i kretanjem.

(Podaci poznati DUAP Polaris-u)

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2021