NLO Hrvatska (3)

Čapljina-panoramaU nastojanju prikupljanja i evidentiranja viđenja nepoznatih letećih objekata u Hrvatskoj i šire, objavljujemo sljedeće viđenje koje nam je poslao očevidac iz Čapljine. Zahvaljujemo se na materijalima i želji da svoje iskustvo podijeli. Serijal "NLO Hrvatska" objavljuje Vaše priče.

Dopis prenosimo u cijelosti.

 Bilo je to jedne ljetne večeri 2011. u 8. mjesecu. Sjedio sam u sobi i slušao glazbu. Nakon toga majka me je pozvala da vidim nešto čudno. Kada sam izašao na balkon i pogledao sam prema dolje, vidio sam da svi ljudi gledaju prema nebu. Kada sam digao glavu iznad moje zgrade, vidio sam kako svijetle oblaci bijelom bojom. Još sam neko vrijeme to promatrao,  dok se nije pojavila jedna velika letjelica na kojoj su se nalazila svijetla svih boja.

 

To je iz moje pozicije bilo veličine "stola". Bilo pravokutnog oblika, stajalo je na mjestu i bilo je potpuno bešumno. Svi gledali u to. Stajalo je na mjestu nekih 20-30 sekunda. Zatim sam utrčao u kuću da nađem fotoaparat i snimim to sto se neviđa svaki dan. Nažalost nikako nisam mogao pronaći fotoaparat te sam se brzo vratio nazad na balkon. Kada sam pogledao na nebo vidio sam da se "to" na nebu počelo polako kretati.

Čapljina-panorama
Zamaknulo je iznad moje zgrade i nisam ga mogao više vidjeti. Istrčao sam na prozor na drugom kraju stana i pogledao, vidio sam kako jako velikom brzinom ide u smjeru Metkovića. U daljini sam promatrao jednu malu bljeskavu točkicu kako nestaje.

(podaci poznati DUAP POLARIS-u)

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2021