Paul Hellyer izjava RT

PaulHellyer2Paul Hellyer, nekadašnji kanadski ministar obrane, tvrdi da je većina izvenzemljana dobronamjerna prema ljudima i da je razočarana kako vladamo vlastitom planetom...

Prenosimo vijest 24 sata ... link


Paul Hellyer, nekadašnji kanadski ministar obrane koji je državi na toj poziciji služio tijekom šezdesetih godina, ponovo je smiono istupio u javnosti i iznio nekoliko tvrdnji koje će zanimati sve zainteresirane u ufologiju.

Tijekom gotovo polusatnog razgovora s novinarkom Sopho Ševarnazde (Russia Today), Hellyer je izjavio da najmanje četiri vrste izvanzemljana već tisućama godina posjećuju Zemlju, da ih je za sada znamo za osamdesetak, te da neke izgledaju poput ljudi do te mjere da ne biste na ulici primijetili razliku.

Ponovio je da neke od vrsta već surađuju sa vladama pojedinih država, te da puno toga što danas koristimo jest ono čemu su nas naučili (mikročipovi, led svjetla, neprobojni prsluci...).

Govoreći o vrstama, kazao je i to da je većina dobronamjerna te da uvijek žele pomoći čovječanstvu, te da postoje vrsta ili dvije čije su namjere zasad nepoznate.

- Izvanzemljani prihvaćaju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Primjerice, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima.

- Dapače, više puta su nas upozorili da se počnemo mijenjati i voljni su nam pritome pomoći, ali samo ako smo s time suglasni, ako to sami zatražimo - izjavio je između ostalog Hellyer.

Pogledajte cijeli intervju:

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2021