Kenedy's Last Stand

bookNova knjiga Dr. Michael E. Salla. Dr. Salla je ravnatelj Instituta Exopolitics, koji proučava NLO i izvanzemaljske pojave s ciljem kako razotkriti tajnost koja vlada nad velikim brojem NLO / ET kontakata. Mjesto događaja i vremenski okvir, cijeli svijet tijekom proteklih sedam desetljeća.

Izlazak knjige se podudara s 50. godišnjicom atentata na predsjednika Johna F. Kennedyja. U ovoj knjizi, dr. Salla povezuje dva događaja: NLO / ET kontakt i atentat na JFK-a 22. studenog 1963, koji službeno još nije rasvijetljen.

Glavno pitanje Dr. Salla je: postoji li veza? Točnije, veza između MJ-12, tajna vladina jedinica koju je prvi postavio predsjednik Harry Truman. Zadaća je kontrolirati informacije koje proizlaze NLO padom u Roswellu i drugdje u kasnim 1940-ih, te ubojstva JFK u Dallasu, u Teksasu, više od desetljeća kasnije.

Do sada znamo da je JFK atentat bio prekretnica u povijesti. Znamo također, da je Odbor Select o atentatima zaključio 1978., za razliku od Warrena izvještaja Komisije, atentat je rezultat zavjere. Budući je JFK ubijen, s eskalacijom rata u Vijetnamu, SAD sve više pada pod utjecaj politike orijentirane prema krajnjem militarizmu i intervenciji silom oružja diljem svijeta. No, mnogo toga je orkestrirano iza kulisa. Znamo također da je Kennedy prepoznao opasnost "tajne vlade" te je poduzeo korake kako bi ih obuzdata. No, špijunski operativci uzvraćaju. Dr. Salla pronalazi slijed događaja, komunikacije, i odluke vezane za ubojstva JFK koja vodi izravno do CIA.

U tom nizu dolazi do odluke od strane gornjih slojeva vlasti da NLO / ET kontakt informacije će se čuvati skrivene od javnosti. Motivi za to bili su složeni, iako su bili dio šireg pokreta za postavljanje skrivene politike i operacija, koji su se odvijale u tajnosti, čime predsjednik JFK i njegovi savjetnici smatraju neprihvatljivim. Negativno utječe na narod i čovječanstvo. Truman odobrava stvaranje CIA, NSA i drugih tajnih službi. Ono što je manje poznato je još jedna tajna organizacija pod nazivom MJ-12 s posebnim ovlaštenjem za upravljanjm i nadgledanjem NLO/ET informacija. Znanstvene spoznaje u vezi NLO/ET kontakata usmjeriti za nacionalne sigurnosne svrhe, uključujući i razvoj letjelica i oružja iznimno naprednog dizajn i performansi.

U prilog tome je spoznaja, koju su njemački znanstvenici otkrili nakon Drugog svjetskog rata u "Operaciji spajalica", kako su imali pomoć u stvaranju novih tehnologija "izvana". Ministar obrane James Forrestal, jedan od izvornih članova MJ-12, koji je navodno počinio samoubojstvo skočivši s prozora na Bethesda Mornaričke bolnice, protivio se tajnosti informacija koje imaju značaj za cijeli svijet. Salla navodi kako je Forrestal zapravo bačen u smrt od strane operativaca koji su ga htjeli ušutkati...

O svemu više u knjizi D.Salla koju i možete nabaviti i preko www.amazon.com.

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2021