120 mrtvih jelena nakon posjeta NLO-a?

0056007.48Kada je sjeverno od Las Vegasa pronađeno 120 mrtvih jelena raspoređenih na površini od nekoliko stotina kvadratnih metara, prvo je uslijedio šok, a onda se krenulo u smišljanje raznih teorija.

Neki stručnjaci sumnjaju da je riječ o bolesti koja bi u najgorem slučaju mogla rezultirati takvim pomorom, no nekako im je sumnjivo da bi svi baš umrli odjednom i na tako malom prostoru.

S druge strane, u obližnjem polju pronađen je krug u žitu, a prijavljena je i NLO aktivnost pa je jedna od teorija da je pomor rezultat izvanzemaljske intervencije, no još uvijek se pokušava dokučiti kakvu bi koristi imali od toga.

Testiraju li možda biološko oružje ili su možda posve slučajno ubili cijelo krdo jelena? Teško je procijeniti, no svakako pogledajte reportažu u nastavku:

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2021