CE-5 – Bliski susreti pete vrste

Dr. Steven Macon Greer je umirovljeni traumatolog, učitelj transcendentalne meditacije i ufolog. Osnivač je projekta Disclosure i Centra za proučavanje vanzemaljske inteligencije (The Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence - CSETI) kroz koje traži razotkrivanje klasificiranih tajnih informacija o NLO-ima i njihovoj tehnologiji.

Podsjetimo da je 1997. godine zajedno sa astronautom Edgarom Mitchellom brifirao najviše članove Vlade o svojim saznanjima o NLO-ima i tajnim programima o čemu smo već pisali u sklopu „leak“-a stoljeća.

8. svibnja 2001. godine organizirao je konferenciju pod nazivom The National Press Club Disclosure gdje je preko 20 intelektualaca iz vojnog, vladinog, obavještajnog i korporativnog svijeta svjedočilo o NLO-ima.

greer

2013. godine je sudjelovao u produkciji dokumentarnog filma Sirius koji predstavlja njegov dotadašnji rad i hipoteze o vanzemaljskoj inteligenciji, vladinim zataškivanjima i bliskim susretima pete vrste. U filmu sudjeluju bivši vladini i vojni dužnosnici. U filmu je predstavljen i humanoidni kostur od 15 cm kao vanzemaljski, ali se genetskim istraživanjima dokazalo kako nije tako.

Mnogi ufolozi naširoko raspravljaju o radu i navodnim postignućima Stevena Greera te se njegov rad smatra poprilično kontroverznim.

2017. godine Greer je izdao knjigu "Unacknowledged: An Exposé of the World's Greatest Secret”. Nakon knjige izašao je i dokumentarni film pod nazivom "Unacknowledged", a kojeg možete pogledati i na Netflixu. "Unacknowledged" se fokusira na povijesne dokumente projekta Disclosure i razloge upornog zataškavanja istine o NLO-ima.

Greer-ov projekt Disclosure već dugi niz godina zagovara uspostavljanje miroljubivog kotakta sa vanzemaljskim civilizacijama pomoću tzv. CE-5 protokola o čemu educira grupe ljude diljem svijeta. Uskoro o protokolu izlazi i dokumentarni film CE-5 (Bliski susreti pete vrste).

National Press Club Disclosure Event https://youtu.be/4DrcG7VGgQU

Trailer za film CE-5 (Bliski susreti pete vrste) https://youtu.be/BdyQ7CV78hQ

Twitter

Twitter u kojemu možete pratiti zadnje vijesti o ufologiji, astronomiji, astroarheologiji, i svim ostalim temama na rubu i izvan ruba znanosti.

www!

Nove stranice DUAP Polarisa www.duap-polaris.hr započele su radom 15. rujna 2013. godine. Stare materijale i stranice možete pronaći u kategoriji Arhiva.

Adresa!

logo small
Šimićeva 50, 21000 Split, Hrvatska

Sva prava pridržana @2022